Added a copy of mainline mysql-5.1 into our Buildbot

And it has failed the testuite on every single build slave. I’ve filed BUG#45605, BUG#45630 (together with a patch), BUG#45631, BUG#45632. There is also rpl.rpl_innodb_bug28430 test failure which I didn’t report as I don’t yet have enough details about the build slave.

At the moment our setup works as follows: there is lp:~maria-captains/maria/mysql-5.1-testing branch, which our copy of lp:mysql-server. We periodically pull from the main tree into our copy, it’s a manual process. Buildbot watches for pushes to our copy and runs builds/tests after every push. The results are publicly available here.

UPDATE: Sun people say their pushbuild is nearly green (=all tests pass, on nearly all platforms). This is very odd, as our build slaves are nothing special – about half of them are recent Ubuntu installs on most popular architectures.

1 Comment

  1. “Sun people” sounds unprofessional, you should cite a person by name. It’s not like it is confidential information.

    Like

Leave a Reply to Vasil Risto Cancel reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s